Penafian | Polisi | Tentang Penulis | Hubungi


Wednesday, January 8, 2014

Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Mieza S | 1/08/2014 10:47:00 PM | 51Comments |

Alert : Pemenang GA

Mieza S | 1/08/2014 10:37:00 PM | 0Comments |


Dah lama tak update entri. So, harini online dekat macdi. Dapat wifi free. Gunakan sebaik mungkin okay :) . Aku nak mintak maaf sangat sangat pada sesiapa yang aku hutang hadiah tu. Sebelum aku sambung sem 2, aku ada mintak alamat alamat korang berlima. Tapi kertas tu dah tak ada. Aku cuma nak cakap. Aku dah tak belajar lagi. Now aku kerja. Dulu aku boleh guna duit pinjaman untuk post apa apa barang, tak berkira sangat. Tapi sekarang aku dah berhenti. Nak bayar banyak benda.


Mesti korang fikir. Ah alasan je kod semua tu. HAhahha. Lantak ah. Aku bukan penipu kod. AKu jujur. Kalau aku tipu mesti aku tak kan berani nak online facebook 24 jam. Budak2 GA tanya mana hadiah? Dah post ke belum. Diorang boleh terima. Cuma ada yang tak puas hati kenapa sampai berbulan bulan lamanya aku berhutang dengan diorang. Tak terniat. Ade duit sikit. Lepas bayar brokband walaupun line tak boleh sambung lagi sebab aku cuma bayar separuh. Tak pe lah. Nanti aku harap gaji untuk bulan depan aku dapat bayar full. Sebab aku nak online seperti sedia kala.


Sama macam dulu lagi. Sekarang mampu online dekat handphine je. Tak puas. Nakjugak update entri baru. Nak jugak update entri entri blogger lain. Rindu nak kongsi cerita dengan korang. Kenapa aku berheni belajar? Aku tak mampu nak sambung sebab course tu aku tak boleh nak bawak. Aku rasa berat. Mesti ramai cakap, belum cuba belum tau. Tapi aku tak suka nak blaja benda yang aku tak suka. Menyampah dan membosankan. Tau tak. Dalam kelas blurr. Tak fokus. Semua akibat aku tak minat nak belajar benda tu.


Diploma Sains Komputer. Aku dah lupakan semua. Benda terakhir aku buat ialah aku pergi kursus LIBK. Sekejap je aku buat latihan mental dan fizikal. Hhahaa. Fuh. Best kod. Aku balik hitam kod muka aku. Dah la pakai tudng warna pink. Lawak kod. Kejap la. Aku nak membebel . Tak puas ni. Aku tak segan pun nak mengaku aku dah quit belajar. Aku bukan berhenti tak nak belajar langsung. Aku cuma nak tukar course je kod. Kan kan. Aku pun ada matlamat. Bukan nak hidup kerja sekadar nak menampung diri sendiri. Kan dah merepek. Hahhaa.


Aehem. Mesti ada orang tengok2 apa yang aku taip panjang panjang ni. Kat macdi kan. Kalau aku jadi orang pun kepala aku akan mengendap ngendap nak tengok orang, Hhahaha . So, bila jadi kat aku, orang pulak buat kat aku macam tu. Tapi aku rasa tulisan dah kecik dah ni. Kalau diorang nampak, memang hebat gila ah diorang ni, Hhahahha.


Apa lagi eh aku nak cakap. Aku dah minat dekat superdry. Hahhaha. Salah tak. So, pendapat korang,? Aku suka tengok sweater diorang. Lawa kod. Warna pink. Kelabu pun lawa gak. Aku tengok kat kedai. Tapi bapak mahal la wey. 3 rat. Semata mata benda tu. Banyak lagi komitmen aku kod.


Panjang nye. Okay. sampai sini. siapa ada menang rasa kau hutang papa kat dia. kasi alamat , nama penuh. no tepon. dengan hadiah yang korang menang, Aku akan post secepat mungkin. Bersabar k ? :)))



© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.