Disclaimer | Author | Contact


Sunday, February 22, 2015

Orang Kata.

Mieza S | 2/22/2015 04:49:00 PM | 5Comments |




Assalamualaikum. 


Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat taik kucing, busuk menyengat tapi bila ditimbus elok hilanglah busuknya.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat pakai spenda kain satin, glamer dan seksi.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat sampah di dalam tong jadi buangan, bila tiba masanya tetap dikutip oleh lori sampah lalu dibuang lagi. Dibuang, dibuang dan terus dibuang.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat dapat makan megi di asrama, sangat sedap di kala susah.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat naik motor tak pakai baju, kalau kau jatuh habis bercalar-balar.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat minum kopi kaw di atas bukit sambil hisap rokok, sungguh asyik.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat dapat iPad nak iPhone pula, tamak dan tak pernah cukup.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat tayar kereta, bila dah tak ada bunga tukar baru.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat sumpah laknat orang politik, semua pembohong.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat Pak Lah, entah apa dia buat sekarang ni.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat 1Malaysia, tak kira bangsa.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat henset cabuk yang ada torch light, fangsyen tak seberapa tapi berguna di kala gelap.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat orang pekak kena kentut, tak ada bunyi tak ada apa, tiba-tiba busuk.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat orang tak ada bakat melukis yang melukis gambar katak, sudahlah katak itu hodoh bila dilukis lagi menjadi-jadi hodohnya.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat air tangan emak, buat air kosong pun rasa sedap.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat Buletin Utama dan Utusan Malaysia, membelit mangsa macam ular sawa lapar.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat memetik buah durian, tak ada kerja dan cari masalah. Pokok durian tinggi dia bukan macam pokok rambutan nak main panjat-panjat.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat tengok bola di stadium Malaysia, sepi tapi kalau dah semangat tu tetap semangat.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat makan sambal belacan, pedas tapi sedap.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat naik komuter, naik sekali taubat tak nak naik dah.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat makwe solid melawan cakap emak, indah di mata tapi bahaya dibuat bini.

Ada orang kata cinta itu kadang-kadang ibarat batu-batuan di bawah air terjun, tetap setia walau terus-terusan dihempas dan dibalun.




Aku tak mengibaratkan cinta tu seperti sesuatu yang sangat sukar difahami. Tapi inilah yang aku anggap cinta.
Bagi aku cinta tu macam, macam mana aku nak describe. Aku taku nanti kena gelak. Aku suka jatuh cinta pada yang tidak kaya. Aku suka jatuh cinta pada kekurangan. Aku suka jatuh cinta pada yang biasa biasa. Aku suka jatuh cinta pada mencintai puisi. AKu suka jatuh cinta pada yang keseorangan. Aku suka jatuh cinta pada yang sunyi. 



Kenapa? 


Yang tidak kaya tu tak pernah lupa diri.
Yang serba kekurangan itu tak pernah menongkah.
Yang biasa biasa itu berpijak tanah.
Yang mencintai puisi itu jiwanya seni.
Yang keseorangan itu perlukan teman.
Yang sunyi itu jiwanya kosong.


Dan aku lah yang akan mengisinya nanti. 



Rasanya ni merupakan pertama kali aku nak berkongsi kisah. Bila lelaki dan perempuan berkawan pasti akan mula jatuh cinta Mudah. Gampang gila. Tapi perasaan tu cuma sementara sebab dia tengah bahagiakan kita. Aku pulak? Pelik. Ramai kawan aku marahkan aku. Dorang cakap 
"We kau tolonglah jangan nak berkawan dengan orang pelik. Muka macam orang jahat."
Aku sendiri tak pernah ada jawapan untuk itu. 

Mungkin ini apa yang aku anggap. Untuk menjawab persoalan kawan aku tadi. Kenapa orang yang aku suka semua muka jahat muka pecah. Sebab yang sempurna dan hensem dan ganteng itu nanti akan melukakan aku. Sedangkan yang muka buruk ni orang tak nampak mana kesempurnaan dia. Dan cuma aku sahaja yang akan terlihat kesemprnaan dia. 

Betul? Kenapa aku suka budak nakal? Sebab dalam otak aku dan minda aku telah terlihat dan belajar memahami yang bersekolah agama itu berserban bertudung litup tapi belakang nya jahat. Tak terlihat. Menutup kejahatan dengan kebaikan. Betul? Walaupun tak semua. Tapi macam tu lah. 

Sampai bila pun aku tetap akan fikir macam tu. Kalau budak nakal, kita tau dia nakal, jadi bila dia buat jahat, hati ni tak sakit sangat kita boleh accept dia sebab dari awal kita tahu dia jahat. Tapi kau bayangkan kalau dia tu muka suci. Sekali dia baling taik. Kau boleh terima ke? Susahkan ? Lagipun yang jahat tu tak selamanya jahat. Dan yang baik tak selamanya baik. Jadi dari situ, bila kita pernah jadi jahat, kita pernah buat jahat kita akan kembali ke pangkal jalan. Tapi kalau selama ni dia buat baik kat dunia, mesti dia bosan. Dia nak rasa macam mana seronoknya jadi jahat. 


Dan aku sendiri tak faham. Kenapa orang yang aku suka tu lebih kepada lelaki yang nakal. Muka pecah. kerja biasa biasa. Entah. Aku tak faham. Dan aku sudah jatuh cinta rupanya. Dan memetik kata kata pujangga dibawah, buat aku terfikir satu kerja gila. Walaupun aku bukan sesiapa. Perempuan tak kaya. Harta pun tak ada. Muka hodoh buruk. Aku tetap akan meluahkan nya suatu hari nanti. Insyaallah. Doakan aku yang baik. Bukan untuk mengejar status perempuan murahan. Tapi elok kalau jujur dan sementara masih punya waktu hayat aku. Diterima atau tak bukan urusan aku. Yang aku tahu, aku ikhlas. 



Jangan simpan kata-kata cinta pada orang yang tersayang sehingga dia meninggal dunia , lantaran akhirnya kamu terpaksa catatkan kata-kata cinta itu pada pusaranya . Sebaliknya ucapkan kata-kata cinta yang tersimpan dibenakmu itu sekarang selagi ada hayatnya.


REVIEW : ILHAMDATANGDARIHATI

Mieza S | 2/22/2015 11:09:00 AM | 2Comments |





Assalamualaikum. Ini merupakan bloge kedua yang di review dari Segmen tempoh hari. Blog Cik Na ni memang simple sangat. Header pun korang boleh tengok dia jenis macam mana. Header yag merupakan nama Cik Na sendiri. Tak complicated langsung. 


Blog ni memang ringan sangat. Jangan risau kalau kuota korang habis. Singgah je kat sini. Loading memang cepat sangat. Wallpaper yang sedap mata memandang. Tenang. Tema biru. Katanya Cik Na memang minat sangat dengan warna biru. Cik Na kata menenangkan :) 


Cik Na ni aku tak berapa nak kenal . Sebab rasanya memang tak pernah berkenalan. Btw aku selangorian. Hang? :))) Terima kasih tau sebab join Segmen aku tempoh hari. Nak jugak jenguk Cik Na? Kat sini -->  http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/

Saturday, February 21, 2015

First Giveaway 2015

Mieza S | 2/21/2015 09:38:00 PM | 1Comments |


Assalamualaikum and peace upon you. ^^


First Giveaway 2015

Senarai Hadiah.

Top Refferal.
  • 1 set Beauty Product x1 by Merlyn
  • Topup RM5 x1 by Sheila
Random.
Good luck! ^_^

REVIEW : Stella Isle

Mieza S | 2/21/2015 09:26:00 PM | 2Comments |






Assalamualaikum. Kali ni aku akan review semua peserta yang join Segmen Mudah tempoh hari. Ini merupakan blog pertama yang akan direview. Tengok sahaja pada header blog beliau. Merah dan hitam. Warna keberanian bagi seorang wanita. Aku tak tahu apa maksus Stella Isle tu. Tapi apa yang aku tau, wallpaper blog Cik Hani ni memang cantik. Bunga rose warna merah. Rasanya ni first time kod aku nampak ada blog yang menggunakan bunga rose sebagai wallpaper.


Apa yang aku perasan, ni juga first time aku jejak blog dia. Comel kan akak ni? Pakai spek mata lagi :) Selain dari entri berkenaan personal, Cik Hani juga merupakan seller untuk produk ni.




Nampak tak ualls? Harga trial dia? Apa kata korang yang mempunyai masalah bau badan boleh lah cuba produk yang Cik Hani jual. Kalau korang berminat dan ingin membuat tempahan, korang boleh direct SMS/ WS / Telegram Cik Hani : 010 516 7929.

\
Waktu aku belek belek blog Cik Hani ni, aku ingat beliau dah kawin, Sebab . Hahahah. Nothing. Nampak mached dengan bakal suami. Insyaallah. Jadi, sewaktu entri ni ditulis aku kompius gak. Dekat header tulis Cik Hani. Tapi, musykil. Takpe. Ada jodoh tu Cik Hani, insyaallah. 


Mungkin kalau ada rezeki, kita boleh meet each other memandangkan kita sama as Selangorian :) Apapun semoga terus menulis jangan berhenti menulis. Jangan putus asa dalam hidup. Terus berjuang ! Harapnya hubungan kita bukan setakat di atas tulisan dan disetiap entri. Tapi hubungan yang lebih akrab nanti di luar sana, insyaallah :) 


Korang pun nak kenal Cik Hani? Jom terjah blog http://cikhanicruzier.blogspot.com/  <3




Carian Sponsor

Mieza S | 2/21/2015 09:01:00 PM | 3Comments |




Carian Sponsor | Assalamualaikum. Kali ni aku nak buat satu GA yang bertemakan lokal. Jadi aku nak buat carian sponsor sikit untuk memperbanyakkan hadiah GA. Barulah meriah kan? Ada sesiapa yang sudi sponsor? Barangan yang di sponsor adalah seperti berikut :


- Tshirt / Lanyard / Button / Stiker / Bangle ( Lokal Brand Only )
- Shawl / Dress
- Novel / Zine ( New / Bundle )
- Atau something yang aku tak di senaraika,  korang boleh tanya? *tak leh nak fikir
- Barang form IG shop whatever yang korang jual


Syarat yang diperlukan ialah seperti berikut :

- Follow blog / Insta / Fb / Fanpage.


Kelebihan :

- Tingkat kan trafik
- Tingkatkan follower


Sebarang pertanyaan boleh direct PM di Facebook / WS : 0173574719 

February Giveaway by Mellya and Friends

Mieza S | 2/21/2015 08:47:00 PM | 5Comments |





 Mangsa Tag ; Mangsa

SENARAI PESERTA SEGMEN MUDAH KANVAS DAKWAT

Mieza S | 2/21/2015 08:05:00 PM | 0Comments |



SENARAI PESERTA SEGMEN MUDAH KANVAS | Assalamualaikum. Aku terlajak dua hari nampaknya. Memandangkan aku nak tutup Segmen ni pada 19.02.2015 bersempena tarikh ulangtahun kelahiran aku. Nampaknya umur aku dah menjangkau 20an. Masih lagi bernafas. 
So, peserta yang join pun tak ramai. Memang mudah sangat aku nak bw blog korang. Sebanyak 6 orang yang join segmen ni, mungkin sebab tak da hadiah. Tu tak dapat sambutan sangat. Btw, aku dah masukan korang dalam bloglist aku sepanjang pertengahan bulan Feb sehingga pertengahan bulan Mac. Seperti yang tertulis di dalam entri sebelum ni, hanya beberapa blog yang terpilih yang akan tersenarai dalam bloglist, tapi sebab tak ramai semua aku masukan dalam list :) . Selain tu, semua blog juga akan direview. Apa pun terima kasih aku nak ucapkan sebab sudi juga korang support segmen mudah yang pihak KD anjurkan :) 


Friday, February 20, 2015

'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQSPECKI

Mieza S | 2/20/2015 01:28:00 PM | 2Comments |






Weyh korang. Jom lah join GA ni. Hadiah iphone 5s kod. Siapa yang tanak? Serius kau memang gila. Tengah trend. Orang tak berduit pun pakai iphone kod. Memang rugi kalau korang tak join. GA ni dibuat bersempena nak menaikkan dan memperkenalkan perniagaan admin. Jom lah ramai ramai memeriahkan GA yang admin buat. (worth rm1000)


REVIEW INSTA : @dtajurrashop

Mieza S | 2/20/2015 12:03:00 PM | 0Comments |





"Anda suka pakai T-Shirt?

T-shirt ni best kan?

Simple. Tapi masih stylo.

Effortlessly cool.

Tapi,

Tak bosan ke dengan design yang sama je di pasaran?

Jeng jeng jeng!!

Islamic Tee Released!!

Pakai t-shirt stylo, SAMBIL inshaAllah dapat pahala mengingatkan diri sendiri, dan orang lain yang 

membaca, tentang amal baik!!

Best tak best??

Boleh lah ramai-ramai visit sekarang kat INSTAGRAM :
@dtajurrashop
@dtajurrashop
@dtajurrashop

Dan...

Ada  Sabahan here yang merantau jauh lps tu rindu kampung?

GOOD NEWS!

Di sini ada jual printed shirt, sabahan design!

Bangga sikit. Bangga sikitt.

Jangan kasi lama~"







Thursday, February 19, 2015

Segmen Mudah Kanvas Dakwat

Mieza S | 2/19/2015 08:46:00 PM | 17Comments |


** Sticky Post ** 
Until 19 Februari 2015 



Segmen Mudah Kanvas Dakwat | Bersempena dengan design blog yang baru, maka bloglist pun perlu lah baru. Jadi aku mengumumkan bahawa pada hari ini saat ini detik ini aku akan merasmikan satu Segmen Mudah Kanvas Dakwat. Seriosly memang mudah gile. Jom ikut syarat paling mudah dalam dunia yang aku dah aturkan untuk kalian. Jangan lupa promote okay ? :) 


Syarat - syarat :- 
  1.  Click sini dan Click sini *wajib
  2.  Entri tak wajib dibuat tapi kalau rajin silakan. 
  3. Tinggalkan komen di ruangan entri ini dengan menulis nama korang, link blog dan apa yang korang fokuskan dalam blog. Contoh pasal lifestyle ke photography ke, atau tak kisah lah. 
  4. Please VOTE untuk GAMBAR ni *wajib



Apa yang korang dapat bila join Segmen Mudah Kanvas Dakwat? 
  • Bila korang tinggalkan link blog korang, secara tak langsung aku akan blogwalking dan follow blog korang untuk memudahkan aku membaca entri korang secara berterusan.
  • Blog yang bertuah akan di letakkan di dalam bloglist berdasarkan beberapa kriteria menarik. 
  • Blog yang bertuah juga akan direview secara perseorangan. 

Selamat menjoinkan diri :)





Review - Terbaik Dari Langit

Mieza S | 2/19/2015 12:13:00 AM | 0Comments |




REVIEW - TERBAIK DARI LANGIT | Assalamualaikum. Hai korang. Untuk hari pertama cerita ni dipromote di media sosial, langsung tak pernah terlintas kat fikiran aku tentang adakah kisah berkenaan UFO. Dan kalau tak silap aku, aku jumpa poster pasal filem Terbaik Dari Langit di waktu aku menghadiri event di rumah pena. Dan semenjak dari tu, aku memang berhajat nak tengok. Tapi tak kesampaian nak tengok dekat cinema. Mungkin bukan rezeki. Tapi harini aku dah jadi salah seorang yang bertuah sebab dapat menonton Terbaik Dari Langit walaupun bamgi korang cerita tu dah basi. 


First at all, jujur aku nak bagitau, filem di Malaysia yang ditayangkan di Panggung wayang banyaknya di adaptasi dari novel, atau dari filem menjadi novel. Apa yang membosankan ialah 100% cerita berkenaan dengan CINTA. Benda ni mengingatkan aku waktu aku blajar sejarah dulu. "One day, kalau duit dah terlalu banyak tapi barang murah, duit tu akan jadi sampah dan tak berguna ". Aku terpula istilah apa yang digunakan untuk menggambarkan situasi macam ni. 


Macam tu lah yang aku bayangkan sekarang. Kerana lambakan cerita cerita ni lah aku dah mula rasa muak, jelik dengan semua cerita melayu yang akan keluar panggung. Tak payah tengok dah tau tak best. Overall pasal CINTA yang memang dah tau jalan ceritanya. Lama lama semua status kat media social berkenaan CINTA. Waktu cerita Lagenda Budak Setan sedang hangat diperkatakan, status paling bodoh pernah aku baca ialah "aku sanggup kena rogol. Sebab aku tau aku akan dapat cinta sejati". Sampah weyh sampai macam ni sekali. Semua adegan dalam cerita CINTA tu semua nya budak budak sekolah ikut. 


TERBAIK DARI LANGIT. Bagi aku ni satu filem yang bagus. Rata rata ramai yang akan cakap bosan sebab cerita dia a litte bit like a shit. Bagi aku, betullah. Kita tak perlu faham cerita janji kita enjoy whats going on. Right? 


Berg; sang karyawan yang tidak pernah kisah dengan kutukan karyawan-karyawan seangkatan, Toyu; sang guru separa eksentrik dan rendah yakin diri, Ijam; sang aktor rupawan yang penuh solekan kesombongan antara buat-buat dan tidak; dan Ali; seorang kutu yang jual apa yang boleh jual - bersama seorang gadis sunti, Sofea Jane hanya pada nama, tidak pada rupa – akhirnya bersetuju untuk seiring dan sejalan mengembara menjejaki “mangkok torobang” (telor Mamat Khalid yang cameo dalam filem ini sambil membantai seorang direktor terkenal Malaya!) dalam misi menyempurnakan filem seni Berg yang entah apa-apa itu.

Masing-masing punya masalah masing-masing (kecuali Sofea Jane) dan itulah bagasi beban kehidupan yang mereka kendong sepanjang pengembaraan; yang satu demi satu diselesaikan dengan begitu halus oleh kegeniusan Redza Minhat dan rakan-rakan dalam bait-bait skrip dan lakon layarnya.


Hebatnya Berg, walaupun selalu dikutuk, namun dia tegar dengan apa yang dia mahu. Dia sanggup berjuang untuk itu. Walaupun apa yang dia buat tu dipandang seakan akan bodoh. Dan tidak diterima akal,


Lihat sahaja beberapa contoh yang berbekas di ingatan ini :

“Bila kau baca buku
yang kau tak faham,
buku tu yang bodoh
atau kau yang bodoh?”

“Ruginya tak makan durian!”
“Tak rugi kalau tak suka!”
“Macam mana tau tak suka kalau tak cuba!”

“Semua orang nak jadi berbeza.
Jadi, sebenarnya semua orang sama.
Yang penting sebenarnya ialah
untuk menjadi diri kita sendiri!”

“Tolonglah jadi professional”
“Sebelum professional, jadi rasional dulu, boleh?”

“Jom masuk,
nanti Sofea Jane aku merajuk-
susah!”

“Hotel Lake Garden….Hm…”
“Bukan! Lek Garden, macam Lek Lu (Relaks dulu)”


TERBAIK DARI LANGIT ni lebih kepada bagaimana kita mencari diri kita sebenarnya. Tu je aku nak cakap :) Apa pun TUMBS UP to u guys :)

rujukan : zaimterbang

Wednesday, February 18, 2015

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris

Mieza S | 2/18/2015 07:40:00 PM | 4Comments |

Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : NUR AMIEZA SUHAINI
instagram id : @7kecik


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 




INSTA : RANTAI ART FESTIVAL 2015

Mieza S | 2/18/2015 03:17:00 PM | 0Comments |








Creative bazaar at Rantai Art Festival 2015 that will be held on 28 & 29 March at Lanai Matic, Jalan Ampang from 10 am-10 pm.


Assalamualaikum. Hai. Aku rasa dalam banyak banyak event ni, event palinh ohsem weyh. Mana tak nye macam macam ada. Start dari art, fashion sampailah ke makanan nya. :) Woooo Korang tak mnat ke ? 


AKU DESIGN ialah satu branding lokal yang telah ditubuhkan semenjak 2009 dan mula bertapak di Melaka. Kalau korang jenis follow up semua jenis lokal brand, korang pasti akan kenal kampeni ni. bukan calang calang orang beb. Dan beliau akan turut serta dalam Rantai Art Festival nanti. Rugilah kalau korang tak join. 





#Repost @rantaiart

・・・
Hi korang.



Sesiapa berminat nak tunjukkan bakat graffiti & mural anda di Rantai Art Festival 2015 sila hubungi kami di hello@rantaiart.org



Untuk kali ini space sangat limited. So cepat cepat daftar. Percuma je.



Kami tidak menyediakan bahan untuk spray. 


Korang ada bakat dalam grafiti? Dari korang conteng conteng dinding yak tak mendapat pengiktirafan apa kata korang datang dan join diorang? Korang boleh kenal antara satu sama lain. Dapat ramai kawan yang ada minat yang sama. Best nyaa. Malangnya aku bukan jenis yang berbakat gitu. 











Lukisan lukisan yang memang superb ohsem ni adalah dari puteri manja. Orang panggil beliau manja. Dan beliau juga merupakan salah satu dari mereka yang akan join di Rantai Art Vestival. Mesti korang tak puas kan tengok lukisan dia yang memang, pergh !!! Cantik ah. So. Korang set date and time okay :) Jngan lupa. See u guys at there :) 

INSTA : DANCE COMPETION

Mieza S | 2/18/2015 03:03:00 PM | 0Comments |




#Repost @klhighstreet2015
・・・
Street Dance Competition !!!! Category ? Group ... Date ? on April ... Venue ? City Centre Kuala Lumpur. Closing date 4 registration 2 march 2015 . Organise by J Ideas Management.
Open for registration ... call this number for any inquire ... 03 92015196 ... Hurry up !! lots of great prizes to be won ....
@alamwakaka
#lokalbrand #streetwear #lokalah #streetfashion#streetmalaysia #streetdance #brandesignbazaar

INSTA : BUSKING COMPETION

Mieza S | 2/18/2015 03:02:00 PM | 0Comments |





・・・
BUSKING COMPETITION !!!! Category ? Group ... Date ? on April ... Venue ? City Centre Kuala Lumpur. Closing date 4 registration 2 march 2015 . Organise by J Ideas Management.
Open for registration ... call this number for any inquire ... 03 92015196 ... Hurry up !! lots of great prizes to be won .... #lokalbrand #streetwear#lokalah #streetfashion #streetmalaysia#streetdance #brandesignbazaar #fashiondesigner#streetcompetition #konsert #konsertartist#citycentre #busking #buskers #music #advertising#cityofdream #jideasmanagement

INSTAGRAM : PAHANG UNITED SKINHEAD

Mieza S | 2/18/2015 02:59:00 PM | 0Comments |



PAHANG UNITED SKINHEAD! ..
DATE : 28 feb 2015( 2pm-10pm)
..
VENUE: ORXHID STUDIO HALL,
KEDAI DESA JLN ZABIDIN,
MENTAKAB. (before Telekom/Benteng)
..
PRICE : RM12
..
CONTACT: 0179-222050/014-2968878




Assalamualaikum. Hai semua. Siapa cakap skinhead dah mati? Buktinya mereka akan berunion. U alls minat genre skinhead? Jom lepak :) tengok dorang perform

INSTAGRAM : PROPAGANDA FEST 5.0

Mieza S | 2/18/2015 02:57:00 PM | 0Comments |




#Repost @propagandafest

・・・
Propaganda Fest 5.0 x lama lagi!! Save date cpt2 4&5 April 2015 di RASTA TTDI.Jom kita kembalikan nostalgia berniaga dan bershopping di RASTA TTDI DAMANSARA. Kami di Propaganda akan menjanjikan yg terbaik untuk anda semua. Propaganda Fest 5.0 kali ini akan memgumpulkan lebih dari 60 brand yg meletup letup semua di bawah 1 bumbung. Korang xcited ke idok?? Hah nk tw ke sapa yg join Propaganda Fest kali ni? Ni hah




Kita pastikan yg terbaik untuk anda semua. Pasti korang xkan menyesal dtg ke Propaganda Fest 5.0. Jangan lupa official hashtag kita #propagandafest5#propareunion
Jumpa korang semua nanti



#propagandafest #karnivalmega #lokalah #fashion#music #lifestyle #havoc #awesome #rasta #ttdi#damansara


© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.