Disclaimer | Author | Contact


Wednesday, May 11, 2016

Giveaway Zahara oleh Mieza Suhaini

Mieza S | 5/11/2016 10:00:00 PM | 10Comments |

Giveaway Zahara oleh Mieza Suhaini 


Giveaway Zahara oleh Mieza Suhaini


Hai selamat petang pengunjung setia blog KANVASDAKWAT. Ada tak kat sini yang suka pakai eyeliner? Aku berbesar hati nak bagi korang vaucher free onyx longwear eyeliner.  Boleh digunakan di laman ini https://www.zahara.com/.

Syarat : 

1. ** Follow Instagram : Mieza Suhaini 
2. ** Follow Facebook : Nur Amieza Suhaini 
3. Buat satu (1) entri bertajuk : Giveaway Zahara oleh Mieza Suhaini 
Copy banner di atas, buat backlink ke entri ini dan tinggalkan link url di ruangan komen di entri ini .
4. Akan tamat pada 13/5/2016.

 * Kalau tidak mahu buat entri, kau cuma perlu tinggalkan url blog beserta follow ig + fb SAHAJA di entri ini.
Giveaway Zahara oleh Mieza Suhaini


Hadiah : 

Mencari lima (5) orang pemenang dan setiap satunya akan mendapat sekeping vaucher free onyx longwear eyeliner. Khidmat cabutan bertuah secara manual menggunakan kertas lipat kecik - kecik (baca: taktahu istilah) akan digunakan didalam sesi pemilihan :) Jangan lupa share kepada kawan - kawan ye. Semoga berjaya.

10 comments:

  1. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/05/giveaway-zahara-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete
  2. Saya join.
    Link: http://penselduabee.blogspot.my/2016/05/giveaway-zahara-oleh-mieza-suhaini.html
    FB: Radhia Razali
    IG:radhia87

    ReplyDelete
  3. saya join...
    ig @ahlammiera
    fb Ameerah shafie

    http://ahlamsjourney.blogspot.my/2016/05/giveaway-zahara-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete
  4. joined :)

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/05/giveaway-zahara-oleh-mieza-suhaini.html
    ig : nalmrblog
    fb : alyachan

    ReplyDelete
  5. Yb Join yer...
    http://yangbaik.blogspot.com
    http://facebook.com/yangbaik
    http://instagram.com/yangbaik

    tq. :*

    ReplyDelete
  6. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.com/2016/05/giveaway-zahara-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete
  7. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/05/giveaway-zahara-oleh-mieza-suhaini.html
    FB: Syakirah Jaafar
    sorry tak de insta

    ReplyDelete
  8. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/05/giveaway-zahara-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.