Penafian | Polisi | Tentang Penulis | Hubungi


Sunday, July 24, 2016

Harini Seronok Kenal Ramai Orang

Mieza S | 7/24/2016 09:00:00 PM | 1Comments |

Harini Seronok Kenal Ramai Orang


Harini Seronok Kenal Ramai Orang

Hai. Aku baru je balik dari #altheaturns1, Birthday Pinky Party! Yohooo. Kenal ramai orang. Semua tak sombong tau. Friendly je. Semua ajak sembang macam dah kenal. Walaupun tak sempat nak tegur semua orang. Dua (2) jam tu sekejap sangat. Tu sampai tak sempat nak berbual dengan semua orang. Tapi, alhamdulillah sebab dipilih Althea Malaysia untuk sama - sama menyertai pinky party yang memang best dan seronok gile. Esok aku update gambar k? Tunggu tau. Jangan jeles! Siap ada surprise! Woooooo.  

Banyak gambar aku nak tunjuk dan nak korang semua tengok! Bye ~ dan selamat bermimpi. 

1 comment:

  1. wah bestnya dapat kenal ramai orang...makin bertambah kawan

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.