Monday, July 25, 2016

MB: Saya ‘Selangor Official 1’ bukan ‘Malaysia Official 1’

Mieza S | 7/25/2016 10:00:00 PM | 1Comments |

 MB: Saya ‘Selangor Official 1’ bukan ‘Malaysia Official 1’


 MB: Saya ‘Selangor Official 1’ bukan ‘Malaysia Official 1’
Kredit gambar : Grafik Rebel

Masa tengah scroll dashboard, ternampak satu entri yang menarik perhatian aku. Aku nak baca. Aku klik lah. Tapi lepastu. Sedih je tak dapat baca. Sebab tajuk dia macam tengah trending dekat twitter. 


 MB: Saya ‘Selangor Official 1’ bukan ‘Malaysia Official 1’

R.I.P. Rakyat Marhaen. Kahkah. Baru harini tergerak hati nak bukak blog ni. Kalau tak, memang aku tak bukak. Malas nak baca. Bersepah - sepah cerita pasal politik. Baik di laman web, facebook twitter. Akhirnya aku buat carian di google dan aku jumpa ni.  MB: Saya ‘Selangor Official 1’ bukan ‘Malaysia Official 1’. Pastinya tulisan yang sama. Di copy dan paste. Hhahaha. 

Kenapa nak kena block laman sesawang yang menceritakan pasal politik? Lebih - lebih lagi pada yang suka cerita keburukan sahaja? Laman sesawang porno ada banyak. Rileks je tak pernah block. Kalau nak block, elok block yang tu. Bagi tahu je. 



1 comment:

  1. kan...masih banyak laman lucah yang tidak di block...apa kesudahan nya

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.