Disclaimer | Author | Contact


Sunday, April 23, 2017

Photoshoot bersama Wan Izhar Abu Bakar

Mieza S | 4/23/2017 04:46:00 PM | 14Comments |

Photoshoot bersama Wan Izhar Abu Bakar 

Photoshoot bersama Wan Izhar Abu Bakar

Akhirnya tamat jugak photoshoot semalam yang bertempat di UPM. Fuh! Memang terbaik sangat. Kali ni #kbba9 bekerjasama dengan seorang jurugambar professional yang bukan biasa - biasa. Siapa lagi kalau bukan Wan Izhar Abu Bakar. Power dia ni. Kau ingat senang nak ambik gambar 'talent' melebihi 10 orang? Susah weyh. Semalam saja ada dalam 40 orang macam tu. Kita nak ambek gambar kawan sendiri yang sorang pun kadang terkial - kial jugak. Kadang menyumpah dalam hati sebab penat. Hahhaha. Kawan pulak jenis nak posing sampai 10 kali. Mati aku -_-

Photoshoot bersama Wan Izhar Abu Bakar

Semalam punya cerita, memang Wan Izhar Abu Bakar ni rileks dan cool orangnya. Langsung tak nampak muka penat. Hahahhaa. Termasuk lah krew beliau yang kacak. Oppsss. Bye.

Memang diorang kerja secara professional sangat. Walaupun terpaksa hadap hujan dan panas. Kemudian perangai - perangai semula jadi #kbba9 yang ada tak berapa nak betul. Hhahah okay gurau. Apa pun sangat berterima kasih untuk sebuah kerjasama yang hebat ini. 

Photoshoot bersama Wan Izhar Abu Bakar

Dalam entri ini aku hanya letak gambar behind the scene. Sebab gambar dari jurugambar proffesional belum ada lagi. Hehehe. So, tengok lah yang ni dulu okay? Penat semalam sangat berbaloi walaupun kaki aku sampai melecet dan tak cukup tidur. Bila ditambah lagi dengan mimpi Kakak Laici yang merepek - repek. Tu semua gara - gara eksited nak tunggu hari esok dan terlalu memikirkan Kakak Laici. Sanggup jugak bawak kasut kehulur kehilir nak tunggu giliran. Mula - mula malu. Tapi setelah dipujuk oleh Razzwey akhirnya aku mengalah dan menjadi model yang tak semenggah. Hahahhaa. Maklumlah tak pandai beraksi depan kamera.

Photoshoot bersama Wan Izhar Abu Bakar
Perangai masing - masing

Photoshoot bersama Wan Izhar Abu Bakar
Bersama 'gegadis' #kbba9

Terima kasih yang tak terhingga buat Wan Izhar Abu Bakar and the geng dan ODS Studio sebab sudi bekerjasama kali ini bersama Kelab Blogger Ben Ashaari

Serta tak lupa juga kepada Ben Ashaari, ajk photoshoot, UPM, dan #kbba9 serta yang terlibat secara langsung dan tidak langsung. Kalau korang nak tengok koleksi dari hasil sentuhan jurugambar proffesional yang ambik gambar kitorang semalam boleh tengok dekat instagram beliau : 

Instagram : Wan Izhar Abu Bakar . 

Kalau korang berminat untuk menggunakan perkhidmatan beliau dan ODS Studio Communication untuk photoshoot boleh la menghubungi Puan Huda di talian 012 303 1005 .

14 comments:

  1. Mesti meriah dan gempak ni...tak sabar nak tengok full results gambar..

    ReplyDelete
  2. Fuyohhhh bestnya photoshoot! dah macam retis dah ni hehehe.

    ReplyDelete
  3. Amboi kecik usha team wan izhar leteww haha

    ReplyDelete
  4. Perangai sorang sorang mmg macam...boleh bikin fenin kepala wan izhar hahahhah

    ReplyDelete
  5. Nasib Wan Izhar pro nak layan perangai semua, hahahaa! Memang terbaik dia.

    ReplyDelete
  6. letih dia layan semua geng kbba..hehe

    ReplyDelete
  7. wahh bestnya . tak sabau nak tengok gambar dari photog . mesti meletop semua kan :D

    ReplyDelete
  8. nak selesaikan sorang sorang memang fuhh tarik nafas panjang..tapi memang terbaik photographer wan izhar ni..akak tabir spring kat dia... kechik pun comel hari tu.

    ReplyDelete
  9. kecik.. kenapa kita tak amik gambar sama erk...... semua pakat kalutkan

    ReplyDelete
  10. Xsempat ambik gambar dengan kecik...hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.