Penafian | Tentang Penulis | Hubungi


Monday, May 15, 2017

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis

Mieza S | 5/15/2017 05:28:00 PM | 0Comments |

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis

Aku takmau update pasal ni sebenarnya. Sebab aku belum lagi nak kawin. Hahahha. Tapi disebabkan atas dasar tanggungjawab, aku cuba kongsikan juga perkara ni. Yela, benda bermanfaat memang wajib kongsi kan? Lagipun sekarang ni memang musim orang kawin kan? Tapi tu lah masalahnya. Nak kahwin, tapi masih busy dengan kerja yang tak pernah nak habis.

Sudahnya? Kelam kabut. Ada yang sampai lagi seminggu nak majlis baru beli itu ini. Sampai hari majlis, ada je benda tak cukup. Hehehe. Walaupun waktu majlis berjalan dengan lancar, tetap jugak rasa tak puas hati sebab tak dapat buat yang terbaik untuk majlis sendiri kan? Mesti akan terdetik dekat hati, ah ruginya tak sempat beli tu. Ruginya tak sempat beli ni.

Selalu terjadi, kalau membeli - belah keperluan dapur. Kahkah. Macam tak biasa. Tu lah. Siapa suruh kau buat kerja last minute. Padan muka.

So, penyelesaian terbaik ialah dengan mengupah 'orang lain' untuk menyempurnakan majlis kita. Kalau dulu, perkhidmatan perunding majlis ni hanya digunakan oleh orang 'ada - ada' je kan? Sebab takut tak mampu dan mahal. Jangan risau, sebab WI Event Consultancy akan selesaikan masalah korang tu dengan menguruskan majlis dari A sampai Z. Mahal ke? TIDAK. Sebab korang sendiri yang akan tentukan berapa bajet yang korang nak guna dalam majlis tu nanti. 

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis
Founder WI Event Consultancy,  Mohamed Haziq. Diiringi oleh dua Co-founder iaitu Wani Halim dan Asyraf Razali
WI Event Consultancy tidak hanya menyediakan perkhidmatan untuk perkahwinan sahaja tau. Kalau tiba - tiba macam nak buat surprise untuk orang tersayang seperti sambutan hari lahir dan sebagainya, korang boleh gunakan perkhidmatan mereka untuk sempurnakan majlis. Yela, kang sibuk dengan kerja. Terkejar - kejar beli itu ini. Tak jadi surprise dah. Lepastu kantoi busuk. 

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis


4 Cara Mudah Berurusan dengan WI Event Consultancy

  1. Jumpa pelanggan untuk mendapatkan butiran, bajet serta keperluan yang diperlukan
  2. WI event Consultancy akan membuat survey, dan menyusun pakej mengikut kesesuaian bajet pelanggan
  3. WI event Consultancy akan menghantar sebut harga. 
  4. Jika setuju, pelanggan akan membuat deposit pembayaran. Seterusnya WI Event Consultancy akan menguruskan majlis pelanggan tersebut bersama rakan niaga yang telah dipersetujui. 

6 Sebab WI Event Consultancy Menjadi Pilihan

  • Persiapan majlis diuruskan 100% oleh mereka
  • Jimat masa dan tenaga pelanggan
  • Pelanggan bebas memilih bajet sendiri
  • Servis perkhidmatan yang belum meluas di Malaysia 
  • Nasihat dari pakar untuk menguruskan majlis dengan baik - pembaziran tidak akan berlaku
  • Bebas membuat pilihan tempat untuk membuat perbincangan - tidak perlu datang office

Perkhidmatan yang Disediakan oleh WI Event Consultancy

Caterers, PA System, Videographer, Photographer, MUA, Planners, Pelamin, Production House, Live Feed streaming, dan banyak lagi. Kalau ada benda tak cukup, boleh buat permintaan dekat pihak mereka. 

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis
Pelamin yang menjadi pilihan pelanggan

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis

WI Event Consultancy Pakar Perunding Majlis


Antara Tempat yang Menjadi Pilihan Ramai

  • IDCC 
  • SACC 
  • Nexus Hotel shah alam 
  • Mana2 Dewan di dalam sekitar lembah klang. 
  • Rumah pun boleh (untuk nikah serta sanding)

Berminat untuk mendapatkan perkhidmatan WI Event Consultancy?
Korang boleh hantarkan pertanyaan melalui wiconsultancy@outlook.com untuk maklumat lanjut atau hubungi En Haziq di talian : 011 3703 0753 .

Usha - usha instagram diorang dekat @official.wi =)

** perkhidmatan hanya disediakan di sekitar Lembah Klang sahaja. Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi WI Event Consultancy

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.