Disclaimer | Author | Contact


Thursday, June 22, 2017

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics

Mieza S | 6/22/2017 01:01:00 PM | 3Comments |

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv 

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics

Korang nak tahu tak? Best gila bila aku terpilih untuk menjawab survey tempoh hari. Mana taknya, cuma jawab survey je lepas tu aku dapat produk dari B.liv yang bernilai lebih dari RM100. Produk ni mahal tau. Aku pun tak reti pakai mahal - mahal ni. Huhuuu. Sekarang aku dalam proses tengah mencuba produk ni. Terima kasih dekat Yuyin Azman sebab selau tag nama aku setiap kali dia masuk contest. Banyak rezeki yang aku dapat semuanya melalui dia. Kalau dia tak tag nama aku, aku pun tak join mende - mende macam ni. Semoga Tuhan murahkan rezeki dia. 

Dekat survey tu, diorang ada suruh aku try produk seperti clensing, dan mask. Dia tanya lah tesktur mana lagi okay? Dan mintak pendapat aku selepas menggunakan. Lepastu ada lah beberapa jenis krim. Dia mintak aku bagi pendapat tentang warna dan bau mana lagi okay. Tak sampai setengah jam pun survey ni.

Dekat bawah ni aku ada ambil gambar produk yang aku dapat. 

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics



Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics

Jawab Survey Dapat Gift dari Produk B.liv oleh Jaya Cosmetics
Bergambar bersama kakak Rekha. Dialah PIC sepanjang aku dekat sana.
Amacam? Jeles tak? Hehehhee. Kakak Rekha aku kata comel bila jawab soalan dia macam budak - budak. Awwww. Hikhokkk. Korang kalau  nak dapat produk ni jugak, korang boleh klik pautan --> contest . Yang akan tamat pada 3/7/2017 . Masih ada peluang dan ruang kalau korang nak merasa. Mana tahu kan, kalau produk ni okay dengan kulit muka korang, boleh korang teruskan jadi pengguna setia. kalau korang rasa, susah nak dapat produk ni. Boleh beli online di online shopping atau contact diorang dekat facebook. Boleh buat pesanan dekat diorang je. :) 

Info Lanjut : 
Facebook : jayeoncosmetic
Instagram : @jayeoncosmetic

Instagram : @bliv
Website : www.bliv.com

3 comments:

  1. akak jeles....huk..huk..nak jugak ni

    ReplyDelete
  2. penah dapat produk ni hasil menang contest http://sinarcintaku.blogspot.my/2014/11/produk-boleh-hilangkan-blackheads.html

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.