Disclaimer | Author | Contact


Wednesday, June 21, 2017

SGshop “Jom Shopping!” Contest

Mieza S | 6/21/2017 09:54:00 AM | 1Comments |

 SGshop “Jom Shopping!” Contest


Aku jeles tengok orang asyik shopping je dengan SGshop. Aku harap bila aku join contest dari Cik puan Ayu Idris, murah lah rezeki aku, amin ~ Korang pun join sama tau. Kot menang. 



Apakah servis yang SGshop tawarkan?
Servis yang sangat efisien bila mana dapat bershopping barang yang biasa - biasa, sampailah ke barang rare seperti sebuah motorsikal. Serius beli motor online? Power beb. Penghantaran yang sangat murah, cepat dan selamat sampai kepada pembeli tanpa ragu - ragu. 


Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia?
Banyak senarai aku dah list, tapi sebab beliau mintak tiga je, so aku senaraikan tiga jela. Hehehe. Ni pun dah macam banyak sangat kan. Hahhaa.

Benda yang paling dan sangat sangat aku teringin ialah camera digital macam ni. Huwaaaa. Lama sangat ngidam. Since sekolah. Sebab jeles tengok orang buat video la amek gambar lah. Murah je ni. Baru RM334. Aku harap sangat dapat menang contest kali ni. Sebab aku nak sangat memiliki camera digital ni weyh..

 SGshop “Jom Shopping!” Contest

Selain tu, aku nak sunglasses ni. Nampak memikat betul. Tak sampai RM50 pun. Baru RM39 je kot. Murah sangat. Kan kan. Kalau korang nak, korang boleh tengok dekat website http://www.sgshop.com.my. Ada banyak lagi pilihan sunglasses yang korang boleh pilih. 


 SGshop “Jom Shopping!” Contest
Style betul kalau aku pakai masa beraya nanti lepastu buat photoshoot . Kihkih
 SGshop “Jom Shopping!” Contest

Ni pun antara barang yang dah lama sangat aku impikan. Sebab malu asyik pinjam orang punya sleeping bag je. Ada jugak aku tengok sleeping bag dekat website lain. Tapi ni paling rare. Boleh keluarkan tangan. Yela, kadang kita tido, kite tutup badan. Tapi tangan nak keluar tak boleh. Panas. So, benda ni bagi aku memang rare. Aku naaaak. 

1 comment:

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.