Disclaimer | Author | Contact


Thursday, July 13, 2017

Sorang Pemenang dari Bloglist

Mieza S | 7/13/2017 11:53:00 AM | 3Comments |

Sorang Pemenang dari Bloglist


Sorang Pemenang dari Bloglist

Sebelum ni aku ada buat satu giveaway yang orang tak tahu. Maksudnya macam orang tak perasan pun giveaway aku sedang berlangsung. Seperti yang dijanjikanm akan ada seorang pemenang sepanjang giveaway berlangsung. Aku jugak lewat umumkan pemenang. Ada dua entri yang sempat aku kongsi di blog. 

Korang boleh baca dekat pautan di bawah :

Sebenarnya banyak je entri yang aku nak tulis berkenaan ni. Tapi kekangan masa woi. Raya puna ku cuti seminggu tak berupdate blog. Sedih nau. Aku tak mau pilih kasih. Aku akan bagi dua dua ni topap RM5 buat masa ni. Aku akan hubungi diorang. Kalau diorang tak reply. Aku redha. Hahha Tahniah kerana menuliskan perkongsian yang menarik perhatian aku. 



3 comments:

  1. Lepas ni buat segment lagi, insya allah kita join ....

    ReplyDelete
  2. Mungkin terlepas pandang.. =) Insha Allah lain kali kalu awak buat segmen lagi, akak join..

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.