Disclaimer | Author | Contact


Sunday, September 24, 2017

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Sesuai Untuk Kanak - Kanak

Mieza S | 9/24/2017 10:00:00 AM | 1Comments |

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Sesuai Untuk Kanak - Kanak

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Sesuai Untuk Kanak - Kanak

Biasa ruam ni dikaitkan dengan bayi atau kanak - kanak kecil. Sebabnya kulit mereka sangat sensitif dan terdedah. Nak pulak, sekarang bumi ni panas. Ruam memang cepat je tumbuh dekat kulit diorang. Cuaca sangat tak menentu. Jadi, aku selalu nampak emak aku letak bedak ruam dekat badan bayi (adik aku). Tapi, dengar nya bedak tu tak elok pulak. Sebab serbuk tu dikhuatiri masuk hidung dan menyebabkan batuk/lemas dan sebagainya. Tak tahu lah aku. 

Korang - korang yang ada anak kecik, atau adik kecik sangat disarankan untuk guna spray8 milk diaper soothing cream. Spray8 milk diaper soothing cream merupakan produk semulajadi yang dirumus khas untuk penjagaan kulit. Ramuan ekstrak di dalamnya berpotensi untuk memulihkan kulit dan mengembalikan kulit yang sihat.

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Sesuai Untuk Kanak - Kanak


Guna Spray8 Milk Diaper Soothing Cream pada Bayi Yang Mengalami Masalah Kulit

Mula - mula aku ingatkan spray8 milk diaper soothing cream adalah sejenis spray. Rupanya tekaan aku salah sama sekali. Tekstur dia macam aku punya toner garnier tu. Sebab milk kan? Jadi dia milk yang creamy. Sangat ringan. 

Spray8 milk diaper soothing cream ni boleh digunakan untuk bayi yang mengalami masalah kulit seperti ekzima/ruam. Bukan tu je, kalau bayi tu kena cuit nyamuk sikit mesti bengkak/merah - merah kulit tu. Ha sapu je spray8 milk diaper soothing cream. Lagipun memang natural dan tiada bahan kimia yang merosakkan kulit bayi.

Jangan ingat spray8 milk diaper soothing cream hanya boleh digunakan untuk bayi sahaja ya. Orang tua macam kau pun boleh guna. Ya tua lah. Aku pun tua. Hahhahaa. Jangan kecik hati pulak. Memang dah tua kan? Mana - mana tempat sensitif kena gigit nyamuk ke, gatal - gatal ke, sapu je spray8 milk diaper soothing cream secara kerap. Insyaallah, pulih. 


Cara Penggunaan Spray8 Milk Diaper Soothing Cream

Cara nak guna spray8 senang je. Macam minyak yang korang selalu guna bila sapu dekat tempat luka.
1. Sapukan spray8 ke kawasan yang bermasalah
2. Biarkan ia meresap ke dalam kulit 
3. Jangan bilas
4. Gunakannya secara kerap

Kelebihan Spray8 Milk Diaper Soothing Cream

  • 100% semulajadi
  • Digunakan untuk seluruh badan
  • Sesuai untuk kulit sensitif

Testimoni Pengguna Spray8 Milk Diaper Soothing Cream

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Sesuai Untuk Kanak - Kanak

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Sesuai Untuk Kanak - Kanak

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Sesuai Untuk Kanak - Kanak

Kalau korang nak dapatkan Spray8 milk diaper soothing cream korang boleh rujuk pautan di bawah :) Dan gunakan code : FBIO-GZ3 untuk mendapatkan potongan sebanyak RM10 untuk pembelian kali pertama.

Spray8 Milk Diaper Soothing Cream

Facebook : https://www.facebook.com/furleybio/
Intagram : @furleybio
Website : https://store.furleybio.com

1 comment:

  1. okay, yang ni memang kena recommend dekat makcik sebab anak dia selalu kena ruam. thanks!

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.