Disclaimer | Author | Contact


Tuesday, October 3, 2017

Beli vivo V7+ di Senheng/senQ dengan Tawaran Istimewa

Mieza S | 10/03/2017 11:56:00 AM | 4Comments |

Beli vivo V7+ di Senheng/senQ dengan Tawaran Istimewa

Beli vivo V7+ di Senheng/senQ dengan Tawaran Istimewa
vivo V7+ (gold) dan vivo V7+ (black)

Tahukah engkorang bahawasanya vivo V7+ telah selamat dilancarkan di Malaysia baru - baru ini. Kau tahu ke tak? Kalau tak tahu, ni kan aku tengah bagitahu. Harapnya lepas ni kau ambil tahu tentang apa yang jadi disekeliling, supaya tak terlepas info - info penting macam ni. Kenapa aku kata penting? Padahal smartphone je kot. Ada berlambak lagi smartphone dekat Malaysia. Ye lah, penting sebab korang kena jadi pengguna yang bijak sebelum membeli sesuatu produk!

Kalau beli phone baru kan mahal. Untuk jadi pengguna bijak, beli lah dimana - mana cawangan yang menjual produk vivo V7+ dengan disertakan tawaran istimewa. Contohnya beli vivo V7+ di Sengheng/senQ dengan tawaran istimewa. Dengan setiap pembelian vivo V7+ di mana - mana cawangan Senheng/senQ bermula dari 26 September 2017 sehingga 15 October 2017, korang layak mendapat voucher Watson sebanyak RM10.00 dan juga backpack secara percuma.

Beli vivo V7+ di Senheng/senQ dengan Tawaran Istimewa

Kelebihan beli vivo V7+ di Senheng/senQ

  • Pembayaran secara penuh atau ansuran selama 24 bulan 
    • menerusi bank yang terpilih -Maybank, Maybank AMEX, Public Bank, HSBC and Citibank (akan datang)
  • Penghantaran seluruh negara termasuk sabah dan Sarawak
  • Waranti Tambahan sebanyak setahun hanya dengan keahlian PlusOne 
    • daftar keahlian PlusOne bagi pengguna baru dengan hanya RM12.00 jika membuat pre order vivo V7+
    • log in di www.senheng.com.my atau www.senq.com.my untuk ahli PlusOne lama menikmati waranti tambahan
  • Trade in program

Kelebihan vivo V7+ 

Untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh layari laman web Senheng : http://www.senheng.com.my.

Facebook  : SenhengMY
Instagram : @senhengmy

4 comments:

  1. asal lepas je beli handphone awal tahun hari tu,lepas tu keluar hp yang cantik-cantik pulak..hadoiii...

    ReplyDelete
  2. dah beli vivo v5 masa CNY ari tu. lps tu kejap je kuar model2 baharu. kalau nak ikut trend hp skrg mmg x sempat la...

    ReplyDelete
  3. Vivo macam best jugak function dia ..

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.