Disclaimer | Author | Contact


Monday, August 8, 2016

Copy Paste Keseluruhan Entri

Mieza S | 8/08/2016 03:56:00 PM | 1Comments |

Copy Paste Keseluruhan Entri


Teringin Nak Copy Paste Keseluruhan Entri

Ini sekadar entri pendapat. Dan keputusan nya tetap aku yang buat. Hehehe.  Ceritanya macam ni. Ada satu blog ni suka buat cerpen. Kalau ikutkan blog ni memang dah lima enam tahun kebelakang. Memang dah tak aktif langsung. Aku suka baca karya - karya beliau. Walau salah di mata masyarakat, tapi semua nya datang dari dalam diri beliau. Pokoknya ia tentang kejujuran.

Masalahnya, aku tak boleh lama - lama nak baca cerpen beliau dekat blog tu. Background nya menyesakkan mata aku. Aku jadi sakit mata nak fokus pada tulisan yang nampak tak nampak. Jadi, kau rasa okay tak, kalau aku copy paste semua bab dari cerpen beliau masuk dalam blog aku beserta kredit kepada tuan punya blog?

1 comment:

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.