Disclaimer | Author | Contact


Friday, August 12, 2016

Gambar Kahwin Paling Ngeri!

Mieza S | 8/12/2016 10:00:00 PM | 2Comments |

Gambar Kahwin Paling Ngeri! 

Gambar Kahwin Paling Ngeri!

Gambar kahwin paling ngeri! Kau boleh bayangkan? Aku tak boleh bayangkan. Ternyata orang sekarang memang giler kentang buat benda pelik - pelik. Sama ada nak mendapat nama semata - mata atau sebab nak rasa diri tu gempak dapat abadikan kenangan dalam keadaan rare. Entah. Aku tengok gambar je, tapi kaki aku dah goyang. Aku takut kan ketinggian. Bukan nak komen apa, ni kalau mati. Tak tahu nak cakap. Sia - sia je kahwin. Kahkah. 

Dikatakan lokasinya terletak di jambatan kaca, di Shiniuzhai National Geological Park,China. Digantung 180 meter dari atas tanah. Sipi - sipi je baring atas kanvas. Aduh. Kalau jatuh ni. Eh tak tahu lah. Tapi nak jugak membebel. Bahaya ni. Kalau berdiri atas jambatan gantung kaca tu pun aku rasa memang aku tersangkut tak dapat jalan, ini kan lagi duduk atas kanvas yang tergantung antara jambatan. Gila betul! Memang ngeri. Ni kalau mati, memang akan jadi gambar perkahwinan pengantin yang mati paling ngeri pula jadinya. 

Nah, kau tengok lah sendiri gambar kahwin paling ngeri!

Gambar Kahwin Paling Ngeri!

Gambar Kahwin Paling Ngeri!

Gambar Kahwin Paling Ngeri!

Gambar Kahwin Paling Ngeri!

Gambar Kahwin Paling Ngeri!



2 comments:

  1. hahaha da xde keje ke depa ni.. isk isk.. yang photographer pun melayan je.. tapi org ske extreme ni bagi diorang epic..

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.