Disclaimer | Author | Contact


Monday, August 1, 2016

Menang Percutian Hanya Dengan Memuat Naik Gambar

Mieza S | 8/01/2016 03:16:00 PM | 2Comments |

Menang Percutian Hanya Dengan Memuat Naik Gambar


Menang Percutian Hanya Dengan Memuat Naik Gambar

Sampai tutup mata menikmati Yeo's Yeogurt ni. Hehehe. Mana tak nya, minum sekotak mesti akan ada rasa nak minum berkotak - kotak. Sedap sangat. Mesti korang pun pernah menikmati sensasi air Yeo's Yeogurt kan? Bukan budak -budak je tau yang boleh minum air Yeo's Yeogurt ni. Semua orang boleh rasa. 

Kau nak tahu tak? Bersempena dengan bulan kemerdekaan ni, kempen Yeo's I Love Malaysia telah dilancarkan pada 28Julai2016 buat kali kedua yang akan berlangsung daripada 28Julai2016 sehingga 15Oktober2016. Majlis dimeriahkan dengan kehadiran Akim Ahmad dan pasangannya, Stacy. Kempen Yeo's I Love Malaysia musim kedua kali ini membawa tema #RentakBahagia dimana kempen ini membawa warga Malaysia untuk menjiwai rasa cinta serta perasaan bahagia terhadap negara yang utuh perpaduannya. 

Kalau kau perasan, duta Yeo's Yeogurt, Akim Ahmad dah pun bersama - sama dengan Yeo's selama dua tahun berturut - turut. Tahun ni, Akim berdua. Takkan nak single lagi kan? Hehehe. Akim Ahmad kini ditemani dengan isteri beliau, Stacy yang turut sama menjadi duta Yeo's. Diorang ni kira pasangan hangat dan sangat romantis. Memang sesuai sangat lah dengan tema Yeo's I Love Malaysia pada kali ini, #RentakBahagia. Jom ikuti #RentakBahagia mereka ^_^

Menang Percutian Hanya Dengan Memuat Naik Gambar

Menang Percutian Hanya Dengan Memuat Naik Gambar

Seperti tahun - tahun sebelum nya, kempen Yeo's I Love Malaysia akan mengadakan jelajah di pusat membeli belah terkemuka seluruh Malaysia pada tarikh yang telah ditetapkan. Ada macam - macam aktiviti untuk seisi keluarga seperti pertadingan mewarna, permainan pentas, dan banyak lagi. Paling best dapat jumpa dengan Akim dan Stacy di pusat membeli - belah terpilih. Korang nak jumpa Akim dan Stacy tak? Jom datang 

Tempat Tarikh Masa
East Coast Mall, Kuantan 28 - 31 Julai 2016 10 Pagi sehingga 10 Malam
1 Borneo, Kota Kinabalu 19 - 21 Ogos 2016 10 Pagi sehingga 10 Malam
Setia City Mall, Selangor 1 - 4 September 2016 10 Pagi sehingga 10 Malam
Queensbay Mall, Pulau Pinang 29 - 2 Oktober 2016 10 Pagi sehingga 10 Malam
Plaza Merdeka, Kuching 7 - 9 Oktober 10 Pagi sehingga 10 Malam

Cabaran Instagram #RentapBahagia, Bawa 3 Pasangan Ke Korea!

Wah! Siap ada cabaran instagram pula. Kau dah ada akaun instagram? Kalau belum ada, mohon pergi buat sekarang. mana tahu dapat trip ke korea! Bukan Korea je tau. Ada lagi. bagi yang kurang bernasib baik tak dipilih ke Korea, mungkin akan ada yang dapat tuah dipilih ke Taman Tema dalam negara. Best jugak tu. Peweeett. Yeo's turut melancarkan cabaran instagram #RentakBahagia bermula 28Julai sehingga 15 Oktober 2016 dengan misi mengumpulkan 10,000 foto dan video berkisarkan kecintaan (keluarga, persahabatan, komuniti, masayarakat, sekeliling, dan negara tersayang). Mudah je cara nak masuk cabaran ni.  Jom ikuti langkah mudah ni : 
#RentakBahagia Foto
  1. Ambil foto yang berkonsepkan 'cinta' contoh - foto keluarga, kawan dan sebagainya.
  2. Muat naik gambar ke laman instagram masing - masing
  3. Gunakan hashtag #Rentakbahagia serta #YeosYeogurt, hashtag tambahan adalah dibenarkan.
  4. Tag lima (5) orang rakan dan cabar mereka untuk menyertai cabaran ini! 
#RentakBahagiaVideo
  1. Rekod video berdurasi 30 saat sehingga 1 minit berdasarkan lagu #RentakBahagia Akim dan Stacy. Nyanyian dan Tarian dibenarkan. (Lagu boleh didapati di laman Youtube Yeo's Malaysia)
  2. Muat naik video ke laman instagram masing - masing
  3. Gunakan hashtag #Rentakbahagia serta #YeosYeogurt, hashtag tambahan adalah dibenarkan.
  4. Tag lima (5) orang rakan dan cabar mereka untuk menyertai cabaran ini! 

Apa lagi? Jom lah mula cabaran di Instagram! 



Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman web ini http://www.yeos.com.my/ilovemalaysia2016/

2 comments:

  1. jom2 join mana tau rezeki kan hehehhe

    ReplyDelete
  2. rugii kalau tak joinn... bila lagi nak g travel korea.. hahahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.