Disclaimer | Author | Contact


Monday, August 15, 2016

Pemenang Giveaway Follow dan Like MY

Mieza S | 8/15/2016 10:00:00 PM | 12Comments |

Pemenang Giveaway Follow dan Like MY

Pemenang Giveaway Follow dan Like MY

Tahniah kepada semua peserta yang dah menyertai Giveaway Follow dan Like MY. Yang mana terpilih oleh random.org juga tahniah dua kali kerana mendapat tuah yang baik. Tidak terpilih bukan bermakna tidak bertuah. Tapi tidak ada rezeki. Jangan risau k? Lepasni akan ada giveaway lain. Macam - macam dalam kepala hotak ni dah plan sebenarnya. Jadi dengan tak je. Tahniah sekali lagi kepada pemenang yang terpilih :) 

Pemenang boleh PM aku di Kanvas Dakwat atau Facebook Mieza Suhaini
Nama, Alamat, No tel, Link Entri

Pemenang Giveaway Follow dan Like MY


Pemenang Giveaway Follow dan Like MY


Pemenang Giveaway Follow dan Like MY


Pemenang Giveaway Follow dan Like MY


Senarai Peserta Giveaway Follow dan Like MY
Senarai Hadiah Giveaway Follow dan Like MY





12 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tq..:) http://www.aimisyahirah.com/2016/08/tiba-tiba-menang-contest-gulew-kapas.html

    Boleh wasap saya di 016-9561764 untuk dapatkan details saya. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah.. nak tuntut hadiah.. hehe

    ReplyDelete
  4. hadiah dah sampai.. tq

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2016/08/yeayyyyy-hadiah-dah-sampai.html

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...maaf lambat respon =(

    ReplyDelete

Terima Kasih :')

© Copyright 2017 | ALL Right Reserved to Owner. Re-edit by Sehijau Blog RA.